Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ο Ντέιβιντ Μόγες είναι ο διάδοχος του Άλεξ Φέργκιουσον στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ




Ο Ντέιβιντ Μόγες είναι πλέον και τυπικά ο διάδοχος του Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ανακοινώνουν επισήμως ότι από την 1η Ιουλίου και για τα επόμενα έξι χρόνια ο Σκοτσέζος τεχνικός αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ομάδας.
Να σημειωθεί ότι η συνεργασία επισημοποιήθηκε μετά από δήλωση του ίδιου του Φέργκιουσον, ο οποίος θα παραμείνει στους «μπέμπηδες» αναλαμβάνοντας διευθυντικό πόστο στη διοίκηση, ενώ θα εκτελεί καθήκοντα πρεσβευτή της λαοφιλούς ομάδας ανά την υφήλιο.
«Όταν συζητήσαμε για τους υποψήφιους που πληρούν τις προδιαγραφές καταλήξαμε ομόφωνα στον Ντέιβιντ Μόγες. Είναι ακέραιος χαρακτήρας και διαθέτει επαγγελματική ηθική. Θαύμαζα το έργο του και τον είχα πλησιάσει πριν από πολλά χρόνια, το 1998, προτείνοντάς του τη θέση του βοηθού. Ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά από τότε παρουσίασε σπουδαίο έργο στην Έβερτον. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναζητούσαμε για τη θέση του προπονητή», αναφέρει η δήλωση του Φέργκιουσον.
http://www.naftemporiki.gr/story/649721

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου